aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Ανόρθωση: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Από το μέτωπο του Ματζίντ Γουαρίς, τα δεδομένα -σε σχέση με την προχθεσινή ημέρα- δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε κατά το ελάχιστο. Η Ανόρθωση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γκανέζο επιθετικό, αλλά υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της. Ως εκ τούτου, η μετεγγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορεί να θεωρείται «κλειστή».

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είναι η απάντηση στελεχών της «Κυρίας» που αποφεύγουν να σχολιάσουν περεταίρω την «καθυστέρηση» στην υπογραφή των συμβολαίων. Ο Γουαρίς είναι ο ποδοσφαιριστής που έψαχνε η τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων και πιστεύεται ότι το όλο θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα. Με τη σημείωση ότι ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα κάνει αγώνα δρόμου για να… προλάβει τους συμπαίκτες του στην κούρσα της φυσικής κατάστασης.

Ο 22χρονος Πολωνός τερματοφύλακας Φίλιπ Ματσχρόβιτς, προτάθηκε στην Ανόρθωση για να αναπληρωθεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Νεόφυτου Μιχαήλ, αξιολογείται, αλλά είναι νωρίς ακόμη να αποφασιστεί αν θα μπει στο αεροπλάνο για την Κύπρο. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα του, η Ραντόμιακ θέλει… τον ουρανό με τ’ άστρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ