aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν τον σήκωνε το κλίμα

Ανόρθωση: Δεν τον σήκωνε το κλίμα

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Μουρτάζ Νταουσβίλι έχει λυθεί κοινή συναινέσει». Δέκα έξι λέξεις ήταν αρκετές για να τελειώσει κι αυτό το πολυσυζητημένο σίριαλ.

Ο Γεωργιανός εγκαταλείπει την «Κυρία», αφού το γυαλί των σχέσεων με την ομάδα και τον προπονητή του, Τιμούρ Κετσπάγια, έγινε κομμάτια. Σε τέτοιες περιπτώσεις το… ποτήρι είναι, είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο. Είναι αλήθεια ότι το κλίμα δεν σήκωνε, πλέον, τον «Μπούμπα» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα τέτοιο σενάριο ενδεχομένως να ήταν και επικίνδυνο.

Απ’ την άλλη, χωρίς αμφιβολία ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της «Κυρίας» την τελευταία διετία. Το επιβεβαιώνουν, άλλωστε, και οι συμμετοχές του. Βαρόμετρο στη μεσαία γραμμή, με έφεση στην αναχαίτιση και με σημαντικές βοήθειες στην ανάπτυξη της ομάδας. Η Ανόρθωση έχει αξιόπιστες επιλογές στη συγκεκριμένη θέση, αλλά σίγουρα θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης με άλλο έναν παίκτη που θα προορίζεται για βασικός. Λίγο πολύ η εξέλιξη με τον Νταουσβίλι (ανακοινώθηκε χθες βράδυ από τον ΑΠΟΕΛ) ήταν αναμενόμενη κι έτσι δεν αλλάζει τίποτα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ