aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν έχει ούτε… πλάνο έκτακτης ανάγκης!

Ανόρθωση: Δεν έχει ούτε… πλάνο έκτακτης ανάγκης!

Η διοίκηση Σάντη παραιτήθηκε σύσσωμη και το οικονομικό αδιέξοδο ξυπνά τον εφιάλτη.

Το οικονομικό ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα που είχε να διαχειριστεί η διοίκηση Ανδρέα Σάντη. Εκ του αποτελέσματος αναδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν μπόρεσε να το κερδίσει, αλλά… ηττήθηκε πανηγυρικά. Η χθεσινή απόφαση για παραίτηση σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης επιβεβαιώνει το αδιέξοδο κι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, πλέον, δεν υπάρχει ούτε πλάνο έκτακτης ανάγκης!

Το τελεσίγραφο των ποδοσφαιριστών για προσφυγές στην ΦΙΦΑ διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους εξελίσσεται σε εφιάλτη, ο οποίος ενδέχεται να πάρει καταστροφικές διαστάσεις. Το εφιαλτικό αυτό σενάριο περιλαμβάνει αρκετούς παίκτες να μένουν ελεύθεροι, αλλά θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν ολόκληρο το ποσό του πολυετούς συμβολαίου τους. Ταυτόχρονα είναι ορατός ο κίνδυνος του εμπάργκο μετεγγραφών και της αφαίρεσης βαθμών!

Η παραίτηση της διοίκησης Ανδρέα Σάντη συνδυάζεται με την έκκληση προς «οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να παρουσιάσει το συνδυασμό του ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 24 Απριλίου για να πάρει τη σχετική έγκριση». Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, επίσης, και τα ακόλουθα:

«Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος μέχρι την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, 24/4/2024, τότε σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο στάδιο παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος το νυν Δ.Σ. θα συγκαλέσει, εντός 24ωρου, άτυπη Γενική Συνέλευση για έγκριση του νέου Δ.Σ. Για τήρηση του καταστατικού που προνοεί 15 μέρες προειδοποίηση για σύγκληση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, το υφιστάμενο Δ.Σ. θα εκχωρήσει όλες τις εξουσίες στα άτομα που θα αποτελούν το νέο Δ.Σ. μέχρι τη διεξαγωγή της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ