aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Χαμένη σε λαβύρινθο χωρίς πυξίδα

Ανόρθωση: Χαμένη σε λαβύρινθο χωρίς πυξίδα

Κατρακύλα δίχως φρένο για την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση διανύει τη μεγαλύτερη αγωνιστική κρίση στη σεζόν και το χειρότερο για τους κυανόλευκους είναι πως δεν έχουν εντοπίσει το φρένο για να σταματήσουν την κατρακύλα.

Τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με μόλις έναν κερδισμένο βαθμό και συντελεστή τερμάτων τέσσερα υπέρ και εννέα κατά! Εφιαλτικές επιδόσεις που έφεραν την ομάδα της Αμμοχώστου από το… σβέρκο του ΑΠΟΕΛ στη 18η αγωνιστική, στην 6η θέση της βαθμολογίας με ορατό τον κίνδυνο να χάσει επαφή με το τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές θέσεις της επόμενης σεζόν.

Η «Κυρία» ήταν τραγική στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με την Ομόνοια. Αν και προηγήθηκε στο 41’ με τον Μακούν και είχε τον έλεγχο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στη συνέχεια. Η άμυνα έμπαζε και πάλι. Οι κυανόλευκοι δέχθηκαν τρία εύκολα γκολ με ευθύνη της ανασταλτικής τους γραμμής και του Αρμπολέδα, ενώ παίκτες «κλειδιά» όπως οι Ουαγκέ, Τεχέρα, Τιουνέ και Τσίκο πήραν απροβίβαστο βαθμό. Η διαχείριση του ματς από τον Νταβίδ Γκαγιέγο δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά η κατάλληλη, αφού ο Ισπανός δεν μπόρεσε με τις επιλογές του να διαφοροποιήσει το σκηνικό.

Η Ανόρθωση μοιάζει χαμένη σε λαβύρινθο χωρίς πυξίδα και σ’ ένα εικοσαήμερο πάει να τινάξει στον αέρα ότι έκτισε σε όλη τη σεζόν. Η ομάδα της Αμμοχώστου επιβάλλεται να βρει άμεσα τις λύσεις για να επαναφέρει το καράβι σε ήρεμα νερά, προτού βουλιάξει μια και καλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ