aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αρχίζει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της «Κυρίας» (vid & pics)

Ανόρθωση: Αρχίζει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της «Κυρίας» (vid & pics)

Με την ενθάρρυνση των οπαδών της που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο και τις ευχές του μεγαλομετόχου της, αρχίζει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της Ανόρθωσης. Μπαίνει σήμερα το πρωί στο αεροπλάνο για τη Βιέννη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ραπίντ για τον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λίγκ. Τα μεγάλα προβλήματα και εμπόδια, όπως είναι οι τραυματισμοί και τα κρούσματα κορωνοϊού, έχουν ξεπερασθεί και στις τάξεις των κυανόλευκων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

Με την ευκαιρία της επετείου της ιστορικής πρόκρισης επί της Τραπεζούντας, ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας», Χρίστος Πουλλαΐδης, έδωσε το σύνθημα για πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους ενόψει της αναμέτρησης με τη Ραπίντ στη Βιέννη. «Η ομάδα μας έχει μπροστά τη μεγάλη πρόκληση να επιστρέψει στους ομίλους της Ευρώπης με το πρώτο εμπόδιο αυτή τη Πέμπτη στη Βιέννη και θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», αναφέρεται στην ανάρτηση του Χρίστου Πουλλαΐδη για να… ακολουθήσουν εκατοντάδες Like. Οι φίλοι της ομάδας μαζεύτηκαν χθες στο «Αντώνης Καράς» και προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο να εμψυχώσουν τους κυανόλευκους.

Η μπάλα, πλέον, είναι στα πόδια του Τιμούρ Κετσπάγια και των ποδοσφαιριστών του. Η αποστολή στη Βιέννη έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά όλοι αισιοδοξούν ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν για να γίνει το άλμα στον επαναληπτικό, σε μία βδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν με κορωνοϊό έχουν στα πόδια τους κάποιες προπονήσεις και τα προβλήματα λιγόστεψαν. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην των Νίκα Κατσαράβα και Άζερ Μπουσουλάτζιτς, οι οποίοι χρειάζονται λίγες ημέρες ακόμη.

Eικόνες και βίντεο από την αναχώρηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ