aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αποστολή… μονόδρομος και γρίφος από Τιμούρ

Ανόρθωση: Αποστολή… μονόδρομος και γρίφος από Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τεράστια προσοχή καλείται να έχει η Ανόρθωση στη σημερινή αναμέτρηση Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αν θέλει να αποφύγει το στραπάτσο. Το 0-0 του πρώτου αγώνα τής δίνει προβάδισμα πρόκρισης, όμως στο στρατόπεδό της όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ισοπαλία με σκορ ή ήττα τη θέτει αυτόματα εκτός διοργάνωσης. Κάτι που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται στην «Κυρία». Γι’ αυτό και όλοι υποστηρίζουν ότι οι κυανόλευκοι πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί στον αγωνιστικό χώρο και να παρουσιαστούν όπως μας έχουν συνηθίσει μπροστά από το κοινό τους. Με πάθος, αποφασιστικότητα και θέληση για να έρθει η νίκη που θα φέρει και την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Το συμβόλαιο που προσφέρει η Ανόρθωση στον Χριστοφή

Ο Κετσπάγια αυτό που θέλει είναι να μην υπάρξει υποτίμηση του αντιπάλου μιας και πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με αρετές και η οποία, αν δεν προσεχθεί, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Το κλίμα μετά και την ήττα από την Ομόνοια, αλλά και την εμφάνιση, δεν είναι και το καλύτερο και το ιδανικό για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να μπορέσει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαργκάσα, καθώς επίσης και τον Οκριασβίλι, ο οποίος δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος. Ο Ανανίντζε έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει λεπτά συμμετοχής, αφού το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τούς τα έψαλλε ο Κετσπάγια, περιμένει αποτελέσματα

Δεν αποκλείεται να κάνει μία-δυο αλλαγές ο Κετσπάγια στην ενδεκάδα, χωρίς όμως να έχει πρόθεση να αλλάξει πάρα πολλά. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν Παναγιώτης Αρτυματάς, Ιωάννου, Εγγλέζου, Βασιλακάκης, ενώ ο Κατσαράβα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στη θέση του Ντούρις.

Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάτι που ενδιαφέρει και απασχολεί έντονα την Ανόρθωση. Θέλει να φθάσει μέχρι το τέλος και για να πετύχει τον στόχο της πρέπει να τελειώσει τη δουλειά απέναντι στον Ολυμπιακό. Να κάνει ένα μικρό βήμα προς την υλοποίησή του και να περιμένει και την αυριανή κλήρωση για να μάθει τον επόμενο αντίπαλο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να αποκτήσει και καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ακολουθεί άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με τη Δόξα, και πάλι εντός έδρας, έτσι το να πάει στο ματς αυτό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ