Το συμβόλαιο που προσφέρει η Ανόρθωση στον Χριστοφή

Ο Κετσπάγια θα ήθελε πολύ στην Ανόρθωση, τον καλό Χριστοφή, όμως το σκέφτεται αρκετά μιας και δεν είναι μόνο ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος, αλλά και το οικονομικό...

Ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες για επαφές ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Δημήτρη Χριστοφή και είναι σε κάτι τέτοιες καραμπινάτες περιπτώσεις που είναι που συμφωνούμε όλοι πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι επαφές ανάμεσα στην ομάδα της Αμμοχώστου και τον παίκτη είναι σε εξέλιξη και οι κυανόλευκοι πρότειναν στον Κύπριο μεσοεπιθετικό συμβόλαιο 1,5 έτους.

Αυτό που απομένει βέβαια είναι η διοίκηση της Ομόνοιας να τα βρει με τον Χριστοφή στον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αν θα αποζημιεωθεί με κάποιο ποσό ο παίκτης, ή εάν θα μείνει ελεύθερος. Αν οριστικοποιηθεί το… διαζύγιο και έχει στα χέρια του το χαρτί της ελευθέρας του, τότε η πόρτα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι ορθάνοιχτη για τον «Τζίμη».

Διαβάστε επίσης: «Αν μείνει ελεύθερος ο Χριστοφή να ξανακάνουμε την κουβέντα»

Είναι παίκτης που όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αρέσει στον Τιμούρ Κετσπάγια, δεν του προκαλεί αδιαφορία, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι καθόλου εύκολη η μετεγγραφή του κι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με υπομονή. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια για ενάμιση ακόμη χρόνο και θα πρέπει να μείνει ελεύθερος για να προκύψει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Προσέγγισε Χριστοφή η Ανόρθωση, τι ισχύει για Πάφο και Ατρόμητο

Ο Κετσπάγια θα ήθελε πολύ στην Ανόρθωση, τον καλό Χριστοφή, όμως το σκέφτεται αρκετά μιας και δεν είναι μόνο ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος, αλλά και το οικονομικό. Η Ανόρθωση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του δώσει το συμβόλαιο που είχε στην Ομόνοια, όμως από τη στιγμή που και ο ίδιος δείχνει θετικός να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου εκφράζεται αισιοδοξία ότι αν ξεπεραστούν τα πιο πάνω εμπόδια τότε είναι εφικτή μία τέτοια μετεγγραφή. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ