aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση-ΑΠΟΕΛ: Γαλαζοκίτρινο το ντέρμπι, με ήρωα τον Ψηλογένη! (αποτελέσματα)

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ: Γαλαζοκίτρινο το ντέρμπι, με ήρωα τον Ψηλογένη! (αποτελέσματα)

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο μεταξύ της Ανόρθωσης και τους ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ανδρών Futsal. Με ήρωα τον τερματοφύλακα Ψηλογένη (18 αποκρούσεις!) και σκόρερ τους Φαμπρίσιο-Φουμάσα, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με την ψυχή στο στόμα (4-3). Ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γαλαζοκίτρινοι πήραν προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Φαμπρίσιο. Τρία λεπτά μετά, διπλασίασαν τα τέρματά τους, αυτή τη φορά με τον Φουμάσα. Οι κυανόλευκοι αντέδρασαν, μείωσαν ένα λεπτό μετά με τον Κάρο, αλλά ο ΑΠΟΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ. Ο Φαμπρίσιο δεν λάθεψε σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Ψηλογένη. Μείωσαν σε 2-3 με τον Ζαν, ο Φουμάσα «απάντησε» (2-4) και ο Καούτσο με το γκολ που πέτυχε (3-4) διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ομόνοια επικράτησε εύκολα της Αθηαίνου με 8-1 σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σκόρερ για την ομάδα των πρασίνων οι Μάνος (5), Χρίστος Στυλιανού, Μόχα Ελ Κέββε και Σέζαρ.

Επίσης η ΑΕΚ επικράτησε 4-3 της ΑΕΛ και ο Αραράτ 5-3 του Εθνικού Λατσιών. Την κούρσα οδηγεί η ΑΕΛ με 9 βαθμούς σε τρεις αγώνες και στους έξι βαθμούς βρίσκονται ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια σε δύο αγώνες. Τον ίδιο απολογισμό έχει και η ομάδα Αραράτ αλλά σε τρεις αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ