aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Απέφυγε την... ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια  

Aνόρθωση: Απέφυγε την… ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια  

Έτσι εξηγούνται οι… αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των Αρμενίων (και όχι μόνο). Η Ανόρθωση αποφάσισε να βάλει σε απομόνωση τον Χοφχάνες Αμπαρζτουμιάν λόγω κορωνοϊού (με ένα θετικό και ένα αρνητικό τεστ), αλλά λίγες ώρες αργότερα ήταν βασικός στον αγώνα της εθνικής Αρμενίας απέναντι στα Σκόπια!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από το στρατόπεδο της Ανόρθωσης ο Αρμένιος διεθνής, σε νέο τεστ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (όπως και δέκα άλλοι συμπαίκτες του). Ως εκ τούτου θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Το ερώτημα είναι τι συνέπειες θα είχε για την ομάδα της Αμμοχώστου εάν δεν λάμβανε την απόφαση να θέσει σε καραντίνα από μόνη της τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν αρνητικός τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην Εθνική Αρμενίας κόντρα στα Σκόπια στο ΓΣΠ. Δίχως αμφιβολία η «Κυρία» θα έβαζε ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια της και ουδείς μπορεί να προβλέψει σε πιο βαθμό θα γινόταν διασπορά του ιού.

Οι κυανόλευκοι είναι πλήρως επικεντρωμένοι στο ματς του Τσιρείου με την ΑΕΛ στο πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι της σεζόν με στόχο το «διπλό» που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ