aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αισιοδοξία για το δίδυμο-φωτιά

Ανόρθωση: Αισιοδοξία για το δίδυμο-φωτιά

Οι Μίχαλ Γκιουρίς και Ρικάρδο Λαβορδε παραμένουν στο προσκήνιο και όσο δεν κλείνουν θετικά ή αρνητικά, είναι λογικό να απασχολούν όλο και πιο έντονα την Ανόρθωση. Αυτό που βγαίνει από τα ενδότερα του συλλόγου της Αμμοχώστου είναι ότι η πρώτη δόση για την απόκτηση του Γκιουρίς θα καταβληθεί πιθανόν ακόμη και εντός της εβδομάδας. Κάτι που θα επισημοποιήσει την οριστική θετική κατάληξη της απόκτησης του Σλοβάκου στράικερ, ο οποίος θα πρέπει να πάρει το αεροπλάνο για τη Λάρνακα. Η δόση είναι περίπου 100.000 ευρώ και το συνολικό ποσό που θα κοστίσει ο Γκιουρίς αγγίζει τις 300.000.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάνει το έμβασμα και ξεμπερδεύει με Γκάντζεφ

Αναφορικά με τον Λαβόρδε, η «Κυρία» είναι στο περίμενε. Οι κυανόλευκοι έκαναν την πρόταση τους στον Κολομβιανό και τώρα περιμένουν να δουν την αντίδρασή του, μιας και του ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να απαντήσει θετικά ή αρνητικά σύντομα. Οι παράγοντες της Ανόρθωσης εκτιμούν πως θα κλείσει εντός της εβδομάδας η ιστορία και με τον Λαβόρδε. Συζητιούνται και κάποιες άλλες λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Πρώτα η Λάτσι και στο βάθος «Βίκινγκ»

Εν των μεταξύ, πριν από μερικές εβδομάδες γράφτηκε στον Τύπο ότι η Ανόρθωση κινήθηκε με τον Προτό για τη θέση του τερματοφύλακα. Το «Goal» είχε επικοινωνήσει τότε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας διέψευσε κάτι τέτοιο και ήταν κάθετος ότι ο Προτό δεν είναι παίκτης για να παίξει στην Κύπρο. Χθες, ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του από τη Λάτσιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ