aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Αγώνας με ιστορική σημασία, στους πάγκους δυο στελέχη των ακαδημιών τους»

Ανόρθωση: «Αγώνας με ιστορική σημασία, στους πάγκους δυο στελέχη των ακαδημιών τους»

Την καθιερωμένη ανάλυση του εκάστοτε αντιπάλου δημοσίευσε η Ανόρθωση, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Σημειώνεται πως το παιχνίδι έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς θα είναι η πρώτη επίσκεψη της Ανόρθωσης στο νεόδμητο στάδιο της Λεμεσού.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως στους πάγκους των δυο ομάδων θα βρεθούν δυο στελέχη των ακαδημιών τους, με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη να «προάγεται» τον περασμένο Νοέμβριο μετά την αποχώρηση του Νταβίδ Καταλά και τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς να αναλαμβάνει μετά την αποχώρηση του Τσίσκο Μουνιόθ.

Η ανάλυση της Ανόρθωσης

«Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (15/1, 19:00) στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας έχει μια ιστορική σημασία καθώς είναι η πρώτη μας επίσκεψη στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, Στάδιο «Αλφαμέγα» αλλά δυστυχώς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των δικών μας οπαδών λόγω τιμωρίας. Δικαίωμα να το παρακολουθήσουν έχουν 40 άτομα, ανάμεσα τους και έξι κάτοχοι διαρκείας και «Blue&White Card» που κέρδισαν στο σχετικό διαγωνισμό ένα εισιτήριο.

O Απόλλωνας προέρχεται από την ήττα στα πέναλτι από την ΑΕΛ που έφερε τον αποκλεισμό του από το κύπελλο και την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Πάφος FC. Η δική μας ομάδα για το πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ ενώ την ερχόμενη Πέμπτη(19/1) υποδέχεται την ΕΝΠ σε νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως στους πάγκους των δυο ομάδων θα βρεθούν δυο στελέχη των ακαδημιών τους, με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη να «προάγεται» τον περασμένο Νοέμβριο μετά την αποχώρηση του Νταβίντ Καταλά και τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς να αναλαμβάνει μετά την αποχώρηση του Τσίσκο Μουνιόθ.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Ferreira De Campos Moreira Miguel Hugo Filipe
AVAR: Αθανασίου Κυριάκος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος».

Analisi Antipalou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ