aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αυξάνονται οι επιλογές, αρχίζει το μοντάρισμα

Ανόρθωση: Αυξάνονται οι επιλογές, αρχίζει το μοντάρισμα

Σε σχέση με το ξεκίνημα της προετοιμασίας, με τα κρούσματα κορωνοϊού και τις ελλείψεις στο ρόστερ, οι συνθήκες στην Ανόρθωση σήμερα είναι πολύ καλύτερες. Ο Κετσπάγια έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού προπονούνται κανονικά οι Χριστοδουλόπουλος, Νεοφύτου, Μπουσουλάτζιτς και Ρισβάνης.

Το σκηνικό στις προπονήσεις θα είναι ακόμη καλύτερο τις επόμενες μέρες, όταν θα επανενταχθούν στις προπονήσεις οι Λάφερτι και Λόρια, ενώ θα ανεβάσουν ρυθμό οι Αραγιούρι και Πόποβιτς.

Ο Κετσπάγια θα αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας του, ενώ όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, στις 5 Αυγούστου, θα αρχίσει να κατασταλάζει για τις επιλογές του αρχικού σχήματος. Στον τομέα της ομοιογένειας θα συμβάλουν και τα δύο φιλικά παιχνίδι της «Κυρίας», με τη Δόξα την Κυριακή (20:00) και με την ΠΑΕΕΚ την Τετάρτη, 28 Ιουλίου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα είναι σε θέση να εξαγάγει συμπεράσματα και να δώσει κυρίως χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σαφώς και δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη η Ανόρθωση στις 5 Αυγούστου, αλλά θα είναι σ’ ένα καλό επίπεδο και με αρκετές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ