aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνακοίνωσε Περέιρα η Ανόρθωση με… μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο

Ανακοίνωσε Περέιρα η Ανόρθωση με… μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, μέσω της οποίας ενημερώνει για την ανανέωση συνεργασίας με τον Ζαν-Κάρλος Περέιρα.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή, Ζαν-Κάρλος Περέιρα. Ο Ζιαν ο οποίος διανύει την τρίτη του θητεία στην ομάδα μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος fixo επέστρεψε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και έδωσε σημαντικές βοήθειες στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς. Ευχόμαστε στον Ζιάν να είναι πάνω από όλα υγιής όπως επίσης και πολλές επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος.

Υ.Γ.: Προς κάθε ενδιαφερόμενο που αποτείνεται προς τρίτους και αναρμόδιους για το συμβόλαιο του Ζάν-Κάρλος, θέλουμε να ενημερώσουμε πως αυτό έχει υπογραφεί από τα τέλη του περασμένου μήνα. Εάν αυτό δεν έγινε ξεκάθαρο και επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοίκηση της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ