aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAναγκασμένος να πει την αλήθεια εκεί που πρέπει

Aναγκασμένος να πει την αλήθεια εκεί που πρέπει

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy από την πρώτη στιγμή σας ενημέρωσε για το πώς έχουν τα δεδομένα στην περίπτωση της μετεγγραφής του Μίχαλ Ντούρις. Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή δεν πλήρωσε ούτε σεντ στην Όρενμπουργκ από το ποσό των 600.000 ευρώ που συμφωνήθηκε, ενώ όπως ανέφερε ο νέος πρόεδρος της «Κυρίας», Μιχάλης Χατζηπαντέλας δεν έγινε κανένας διακανονισμός με τους Ρώσους από την πρώην διοίκηση.

Μάλιστα, όπως σημειώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ απομένει πλέον η εκδίκαση της υπόθεσης από την FIFA αφού η Όρενμπουργκ κατέθεσε εδώ και μήνες προσφυγή και η αρμόδια επιτροπή ζήτησε από την ομάδα της Αμμοχώστου τη θέση της για το ζήτημα. Επομένως, σύντομα η Ανόρθωση θα κληθεί εντός χρονικού διαστήματος να πληρώσει την Όρενμπουργκ σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί προ του φάσματος καταστροφικών συνεπειών.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Στέλνει «ραβασάκι» για Ντούρις η ΦΙΦΑ, κανένας διακανονισμός

Στη συνάντηση του Μιχάλη Χατζηπαντέλα με τον Ανδρέα Παντελή, ασφαλώς και θα ζητηθούν εξηγήσεις και λεπτομέρειες για το όλο θέμα, αφού η πρώην διοίκηση διαμήνυε ότι ήρθε σε διακανονισμό με τους Ρώσους.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη συνάντηση Ανόρθωσης-Κετσπάγια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ