aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αγανακτισμένοι» Ανορθωσιάτες: Στους δικηγόρους για μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

«Αγανακτισμένοι» Ανορθωσιάτες: Στους δικηγόρους για μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

Μέχρι τους δικηγόρους έφτασαν «αγανακτισμένοι» οπαδοί της Ανόρθωσης για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το γεγονός ότι η ομάδα τους, οικονομικά και όχι μόνο, έφτασε στο χείλος του γκρεμού.

Ένας θεός ξέρει τι θέλουν να πετύχουν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να χωνέψουν τόσο εύκολα ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, πέρασε το… τσουνάμι και σάρωσε τα πάντα. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η νομική επιστήμη έχει τόσα πολλά παράθυρα, που δεν είναι δύσκολο να γίνουν οι ενέργειες για να προχωρήσει η υπόθεσή τους. Μεταξύ άλλων λένε «είμαστε μέτοχοι εταιρείας», «είμαστε μέλη ενός Συλλόγου» κι επίσης ότι «έχουμε κάθε δικαίωμα να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας».

Την ώρα που ένας – ένας οι ποδοσφαιριστές εγκαταλείπουν το καράβι κι είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγές στη ΦΙΦΑ για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, όπως ο Μαρμούκ (φώτο), μόνο ένας άνθρωπος με χοντρό πορτοφόλι μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις στα προβλήματος. Κύπριος ή ξένος δεν έχει καμιά σημασία…

Η προσπάθεια του κόσμου της Ανόρθωσης είναι συγκινητική. Με τις 250-300 χιλιάδες που μαζεύτηκαν μέχρι χθες δεν θα λυθούν όλα τα προβλήματα, αλλά είναι βέβαιο όλη αυτή η ευαισθητοποίηση, θα βοηθήσει σημαντικά έτσι ώστε να μην «κινδυνεύσει» το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ