aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑυτή την εικόνα οραματίζονται…

Αυτή την εικόνα οραματίζονται…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από χθες τα ξημερώματα, η αποστολή της Ανόρθωσης βρίσκεται στην Πολωνία. Στο προπονητικό κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα, για ένα δεκαήμερο, ο Αντόνιο Πούτσε και οι 22 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή θα δουλέψουν σκληρά με στόχο να βάλουν τις βάσεις για μια δυνατή και ανταγωνιστική Ανόρθωση στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το θετικό για την «Κυρία» είναι ότι η αποστολή της έφθασε κανονικά στην ώρα της, χωρίς καθυστέρηση ή ταλαιπωρία. Πλέον, στόχος είναι να δέσουν οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και να βγάλουν στο γήπεδο την εικόνα μιας ομάδας με ποιότητα, προσωπικότητα και φιλοδοξίες.

Ο Πούτσε με τον Μπενίτο δουλεύουν σε αυτόν τον τομέα και ευελπιστούν ότι η Ανόρθωση μπορεί να δείξει στο γήπεδο την εικόνα που οραματίζονται. Δηλαδή, μιας ομάδας που να έχει την κυριαρχία στο γήπεδο, να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και να προσφέρει θέαμα ικανοποιώντας τον κόσμο της. Η ομάδα τής Αμμοχώστου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στην Πολωνία και μέσα από αυτά, όπως και μέσα από τις διπλές και επίπονες καθημερινές προπονήσεις, θα βελτιωθεί και θα φανερώσει στο γήπεδο τις αρετές της.

Για την ώρα, το γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες μέχρι τη συμπλήρωση του ρόστερ είναι ένα θέμα. Ειδικά στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής, όπου ο Μπενίτο το παλεύει για να φέρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ίσως δούμε για τις θέσεις αυτές μέχρι και τρεις μετεγγραφικές κινήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει το ψάξιμο και για επιθετικό κορυφής. Και αυτό γιατί οι κυανόλευκοι θεωρούν δεδομένη την πώληση του Ντλόβου και δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο. Γι’ αυτό και οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπενίτο θα ενημερώσει αναλυτικά τη διοίκηση για το πού βρίσκονται οι επαφές του.

Αύξηση στα διαρκείας

Σε ό,τι αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση. Μέχρι στιγμής τα διαρκείας έχουν πλησιάσει τις 2.000, ένας αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ