aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – Νέα Σαλαμίνα: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και η διαιτησία

Ο Μίχαλ Ντούρις μπήκε στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό με στόχο να βοηθήσει επιθετικά την Ανόρθωση να φθάσει στη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Στην μοναδική, ίσως, αξιόλογη ευκαιρία που είχε στο παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει στο 81ο λεπτό με υποδειγματική κεφαλιά και να χαρίσει στην ομάδα του μία τεράστιας σημασίας νίκη με 3-2.

Η κρίσιμη φάση

Ο Ελουντού θα μπορούσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να «σκοτώσει» την Ανόρθωση, όταν βγήκε μόνος απέναντι από τον Λόρια. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έκανε το σουτ αλλά ο Λόρια με εντυπωσιακή επέμβαση, χαμηλά στη γωνία του, κράτησε τη νίκη για την «Κυρία».

Διαβάστε επίσης: Βαρωσιώτικη ματσάρα σπάνιας ομορφιάς, χαμογέλασε στο τέλος η Ανόρθωση! (vid & pics)

Η διαιτησία

Πολύ καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Κυριάκου Χριστοδούλου και των βοηθών του. Κάποιες φάσεις ενδεχομένως να τους ξέφυγαν στον πειθαρχικό τομέα (θα μπορούσε ο διαιτητής να έδειχνε μερικές κίτρινες), όμως, η διαιτησία πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητη και σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες για το ποδόσφαιρό μας, αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος.

Διαβάστε επίσης: Καβγάς Γκαλίτσιου – Πουρσαϊτίδη μετά τη λήξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ