aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση-Απόλλων: Φωτίζεται το σκηνικό στην πολύκροτη υπόθεση

Ανόρθωση-Απόλλων: Φωτίζεται το σκηνικό στην πολύκροτη υπόθεση

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Αρχίζει σιγά-σιγά να φωτίζεται το σκηνικό στην πολύκροτη υπόθεση που αφορά στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα. Στα μάτια της πλειονότητας των ποδοσφαιρόφιλων, τουλάχιστον, αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρη, και η αρχή -και όπως όλα δείχνουν- και το τέλος του… νήματος.

Η εν λόγω αναμέτρηση θεωρήθηκε «ύποπτη στημένη» από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, από ένα βιντέακι του Λόρια πριν την εκτέλεση πέναλτι, την αντίδραση του Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου με το γνωστό «ουδέν σχόλιο» και από το γεγονός ότι ήταν ψηλή η απόδοση του αποτελέσματος 1-3 στα στοιχήματα!

Αρχικά, βέβαια ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, δήλωνε ότι παρατηρήθηκε ύποπτη αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, αλλά στη συνέχεια το πήρε πίσω. Χθες, προέκυψαν ουσιαστικές εξελίξεις. Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε ότι ο αγώνας Ανόρθωση – Απόλλων «δεν φάνηκε να παρουσίασε ύποπτη ή αυξημένη συμμετοχή». Κι επιπρόσθετα ότι «η Αρχή δεν έλαβε οποιοδήποτε αίτημα από αρμόδια υπηρεσία της Δημοκρατίας για παροχή πληροφοριών για τη στοιχηματική δραστηριότητα του εν λόγω ποδοσφαιρικού γεγονότος»!

Με απλά λόγια, όχι μόνο δεν φάνηκε ότι παίχθηκαν ύποπτα και μεγάλα ποσά, αλλά ταυτόχρονα κανένας δεν ζήτησε πληροφορίες από τα αδειούχα πρακτορεία στοιχημάτων σε ολόκληρη την Κύπρο για τον τζίρο του στοιχήματος! Την ίδια ώρα, η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι «μέχρι στιγμής, δεν έχει παραλάβει οποιαδήποτε έκθεση από το αρμόδιο τμήμα της UEFA αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε οποιονδήποτε πρόσφατο αγώνα των διοργανώσεών της».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μίλησε χθες τον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Ατζέντα» τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Για τη στοιχηματική δραστηριότητα περιμένουμε τους συνεργάτες μας του εξωτερικού να μας στείλουν καθαρή πληροφόρηση. Έχουμε μαζεμένα στοιχεία που μας αναγκάζουν να κάνουμε έρευνα. Θα γίνει αυτή η έρευνα. Πιθανόν να είναι θετικό το αποτέλεσμα ή αρνητικό. Να μην κάνουμε τις πάπιες, ότι μόνο με το στοίχημα δίνονται αγώνες. Η Κύπρος είναι στον πάτο σε επίπεδο διαφθοράς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ