aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Αν ήμουν στον πάγκο ίσως να ήταν διαφορετικά»

«Αν ήμουν στον πάγκο ίσως να ήταν διαφορετικά»

Δηλώσεις στη κάμερα του γραφείου Τύπου του Ερμή παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καϊάφας. Ο Κύπριος κόουτς αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους πάγκους έπειτα από την τιμωρία του, στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα σχολίασε και το επερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα (20/10).

Αναλυτικά:

«Ευτυχώς για μένα, έχει τελειώσει η τιμωρία μου και επιστρέφω στον πάγκο της ομάδας μου. Δύο παιχνίδια ήταν πάρα πολλά για μένα, δεν θέλω να πω ότι χάσαμε γιατί δεν ήμουνα στον πάγκο αλλά σίγουρα αν ήμουνα θα είχα μια καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά. Πριν να σταθώ στο επόμενο μας παιχνίδι, νιώθουμε λίγη για τα τελευταία μας αποτελέσματα, γιατί θεωρώ ότι παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και είμαστε αρκετά οργανωμένοι. Δεν με ανήσυχα αυτό γιατί βλέπω την προσπάθεια των παιδιών.

Έχουμε δουλέψει αυτή τη εβδομάδα σε κάποια σημεία και θεωρώ ότι θα τα καλύψουμε και θα είμαστε πολύ πιο καλύτεροι. Παίζουμε ξανά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου και ίσως την πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή. Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν φοβόμαστε, θα παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο και ελπίζουμε αυτή τη φορά να μας χαμογελάσει η τύχη και να τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα αλλά πιστεύουμε και εμείς στη δική μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ