aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΛόππας: «Και τέταρτος παίκτης με πρόβλημα καρδίας στο νοσοκομείο»

Λόππας: «Και τέταρτος παίκτης με πρόβλημα καρδίας στο νοσοκομείο»

Απαντήσεις στο θέμα με τα συνεχόμενα κρούσματα καρδιακών προβλημάτων σε ποδοσφαιριστές και την κατάθεση των Παναγιώτη Φραγκέσκου και Παναγιώτη Λοϊζίδη στην Αστυνομία για χορήγηση απαγορευμένων ουσιών έδωσε η διοίκηση της Αλκής.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με την επιστροφή του πρόεδρου της «Αθάνατης» Άντη Λόππα από το εξωτερικό, η ομάδα της Ορόκλινης χαιρέτισε τις έρευνες της αστυνομίας και της ΚΟΠ για το θέμα, τονίζοντας πως υπήρχε συνεργασία με σύγχρονο ιατρικό εργαστήριο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Ο πρόεδρος της Αλκής αποκάλυψε ότι υπάρχει και τέταρτο κρούσμα με ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντη Λόππα

«Απολογούμαι που τις τελευταίες ημέρες δεν μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου, κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα ότι δεν απουσίαζα στο εξωτερικό. Μας λυπεί το γεγονός ότι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει αρκετά δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Αγωνίζονται και οι δύο στην ίδια θέση. Οι Παναγιώτης Φραγκέσκου και Παναγιώτης Λοιζίδης έχουν διαφορετικές παθήσεις, ο δεύτερος έχει μη συμπαγής καρδιοπάθεια. Χαιρετίζουμε τις έρευνες τις αστυνομίας και της ΚΟΠ, είναι το χειρότερο να χάνουμε ποδοσφαιριστές.

Η Άλκη είχε συνεργασία με ένα συχρονο ιατρικό εργαστήριο, και αυτοί ξέρουν τα σκευάσματα που χορηγούσαν. Υπάρχει και τέταρτος παίκτης με πρόβλημα καρδιάς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο. Αγωνίζεται σε ομάδα Γ’ κατηγορίας και δεν βγήκε κάτι προς τα έξω!

Θεωρούμε ότι όλο αυτό έγινε από αντιζηλίες. Οτιδήποτε αγοράζαμε ήταν νόμιμο, με αποδείξεις πληρωμένα με επιταγές. Αν η Oμοσπονδία μας ζητήσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα έχουμε. Τη φετινή σεζόν δεν συνεργαζόμαστε με το συγκεκριμένο εργαστήριο λόγω μπάτζετ, όχι για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Δεχθήκαμε επίθεση από τον ΠΑΣΠ χωρίς λόγο και χωρίς να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, οι σχέσεις μας ήταν άριστες.

Είμαστε μικρότερο σωματείο από τη Σαλαμίνα και την Ομόνοια και είναι εύκολο να μπούμε στο στόχαστρο. Όπως ούτε στον Αντρέα Φραγκέσκου δόθηκε δημοσιότητα στο όλο θέμα ούτε στον ποδοσφαιριστή που νοσηλεύεται αυτή την ώρα. Ο Φραγκέσκου καταστράφηκε η ποδοσφαιρική του καριέρα, είχε πρόβλημα στο σπίτι του και περιμέναμε να έρθουμε σε συνεννόηση πρώτα. Θα κάνουμε εκδηλώσεις για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές».

Η συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Παναγιώτη Λοιζίδη έγινε το καλοκαίρι, ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές να έχουν ανανεωμένο ιατρικό δελτίο. Περιμέναμε την κάρτα από τον ΚΟΑ για να υπογράψουμε το συμβόλαιο και αυτό δεν έγινε ποτέ».

Για το προπονητικό κέντρο: «Έχει περάσει η γη στην Αλκή, υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτή, έγινε συνάντηση και αναμένουμε εξελίξεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ