aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑλκή: Κρατά την τύχη στα χέρια της

Αλκή: Κρατά την τύχη στα χέρια της

Πολύτιμη η προχθεσινή νίκη της Αλκής με 1-0 επί της Ανόρθωσης, χάρις στο γκολ του Ιβάν Κάρλος. Έτσι, βολεύεται σίγουρα με δύο αποτελέσματα, στο παιχνίδι παραμονής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου» (19:00). Συν κάποια σενάρια, που δεν λείπουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Η «Αθάνατη» υπερέχει κατά τρεις βαθμούς και επομένως, με νίκη ισοπαλία θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ασφαλώς και άλλα σενάρια. Το ένα αφορά σε ενδεχόμενο μη νίκης της Δόξας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Κάτι που θα καταστήσει άνευ σημασίας για τους κυανέρυθρους το αποτέλεσμα του ματς με τους βυσσινί.

Το άλλο σενάριο που αφήνει την Αλκή στην Α’ Κατηγορία είναι το ενδεχόμενο τετραπλής ισοβαθμίας. Δηλαδή, να ηττηθεί από την Ένωση, να νικήσει η Δόξα και να ηττηθεί η Πάφος από τον Ερμή. Αν ισχύει αυτό, το έστω και απομακρυσμένο σενάριο, οι τέσσερις ομάδες θα έχουν από 35 βαθμούς και θα υποβιβαστεί η ομάδα του Παραλιμνίου. Σίγουρα, όμως, η ομάδα του Κώστα Σακκά θέλει να πάρει το τρίποντο το ερχόμενο Σάββατο και να μην εξαρτάται από κανέναν.

Όσο για το προχθεσινό ματς, μίλησε και πάλι ο Κάρλος, ο οποίος με δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στην «Αθάνατη» και έφτασε στα οκτώ γκολ. Σίγουρα, αν επιτευχθεί η παραμονή θα το οφείλει και στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ