aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΟ Ακρίτας αντέδρασε και φώναξε «παρών»

Ο Ακρίτας αντέδρασε και φώναξε «παρών»

Τι και αν δεν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του; Τι και αν δοκιμάστηκαν αγρίως τα όρια και οι αντοχές των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο; Ο Ακρίτας, μετά από επτά διαδοχικές ήττες, βρήκε το μονοπάτι που οδηγούσε στη νίκη, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, μειώνοντας παραλλήλως τη διαφορά από την Ένωση, προχθεσινή αντίπαλος, στους τέσσερις βαθμούς.

Και το σπουδαιότερο; Όχι μόνο απέδειξε πως είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει», αλλά διαθέτει το υπόβαθρο ώστε να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υλοποίηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ως τέτοια ερμηνεύεται η νίκη με ανατροπή στο σκορ, μία μόλις αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου. «Υπήρχε μεγάλη πίεση στο τέλος του αγώνα. Ίσως χρειαστούμε νέα… καρδιά. Δεν κάναμε τον καλύτερό μας αγώνα, αλλά πετύχαμε αυτό που θέλαμε», σχολίασε ο Νταβίδ Μπαντία.

Ο Ακρίτας, επίσης, για πρώτη φορά βρήκε τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό δύο φορές σε ένα 90λεπτο. Ακόμα και στο ματς κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια 29Μ είχε σκοράρει μία φορά! Κάτι που έχει σημασία. Μιλάμε για ομάδα που μέχρι την 11η στροφή του μαραθωνίου είχε πετύχει συνολικά μόλις πέντε γκολ. «Καταφέραμε να φέρουμε την τύχη με το μέρος μας, πετύχαμε δύο γκολ», είπε ο κόουτς της ομάδας της Χλώρακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ