aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΆκουγε πολλά και πίστευε λίγα…

Άκουγε πολλά και πίστευε λίγα…

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, οι καφενειακές συζητήσεις για μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από μια ομάδα σε άλλη δίνουν και παίρνουν. Είμαστε και λαός που μας αρέσει να παραφουσκώνουμε κάποια πράγματα, με πολλούς θέλοντας να εντυπωσιάσουν φίλους και γνωστούς να βάζουν μπόλικη σάλτσα ώστε να γίνουν πιο πειστικοί.

Κι όλα αυτά, γιατί ίσως σ’ έναν οπαδό αρέσει ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας και δήθεν κάποιος από «μέσα» του είπε ότι θα τον αποκτήσει η ομάδα τους. Δεν λέω, είναι περιπτώσεις που ενδέχεται να ισχύουν. Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιό τους λήγει με το τέλος της σεζόν, νομιμοποιούνται να μιλήσουν από τον Ιανουάριο με άλλη ομάδα.

Ωστόσο, άκουγε πολλά και πίστευε λίγα. Αν δεν πέσουν υπογραφές και ανακοινωθούν μετεγγραφές, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο, που οι ομάδες έχουν στόχους και είναι επικεντρωμένες σ’ αυτούς και οι ποδοσφαιριστές το ίδιο.

Γιατί ναι μεν μπορεί όντως να υπάρχει μια επαφή ή ακόμη και προφορική συμφωνία και ο «Χ» παίκτης τη νέα σεζόν να είναι σε άλλη ποδοσφαιρική στέγη, όμως σήμερα παίζει για την ομάδα του και θέλει να πετύχει, είτε αυτό είναι η κατάκτηση ενός τίτλου είτε ευρωπαϊκού εισιτηρίου ή ακόμη και η παραμονή στην κατηγορία. Το τέλος της σεζόν δεν είναι μακριά, το ίδιο και η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος και ότι είναι… θα αποκαλυφθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ