aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑκόμα πιο μεγάλα ζόρια για όμιλο

Ακόμα πιο μεγάλα ζόρια για όμιλο

Συνηθίσαμε τα τελευταία αρκετά χρόνια να βλέπουμε ομάδες μας στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σε σημείο μάλιστα, που μας κακοφαίνεστε όταν δεν βρεθεί σε όμιλο πέρα της μιας ομάδας. Αυτό είναι κάλο, γιατί δείχνει πως όχι μόνο μεγαλώσαμε ως ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει και σταθερότητα. Πάντοτε, αναμένουμε και προσδοκούμε σε μια ευνοϊκή κλήρωση. Ακόμη κι έτσι, όμως, θα πρέπει η κυπριακή ομάδα να κάνει την υπέρβαση, την τέλεια εμφάνιση, για να πετύχει πρόκριση σε όμιλο.

Φέτος, όμως, τα πράγματα προμηνύονται δύσκολα, πιο δύσκολα από τα προηγούμενα χρόνια. Ρίχνοντας μια ματιά στις ομάδες που ήδη έχουν «κλειστή» θέση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ (εφόσον φθάσουν εκεί ομάδες μας), γίνεται αντιληπτό πως θα είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα. Γιουβέντους, Άιντραχτ, Κλαμπ Μπριζ, Βασιλεία, Άλκμααρ, Φενέρμπαχτσε είναι μερικές απ’ αυτές στο Κόνφερενς Λιγκ, που θα αγωνιστούν Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ.

Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Άρης, τα ζόρια αρχίζουν από τον δεύτερο προκριματικό που θα κάνει αρχή, έχοντας ως υποψήφιους αντιπάλους έμπειρες ομάδες, όπως οι Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κοπεγχάγη, Γαλατασαράι, Μόλντε και άλλες.

Αυτό που θα πω είναι, στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Κανένα παιχνίδι δεν είναι τελειωμένο πριν να αρχίσει. Με αυτή τη φιλοσοφία πρέπει και επιβάλλεται οι ομάδες μας να προσεγγίσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ