aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑγώνας ισχυρών κινήτρων στο ΓΣΖ

Αγώνας ισχυρών κινήτρων στο ΓΣΖ

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Καρμιώτισσα φιλοξενεί τον Ερμή στο ΓΣΖ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τους σημερινούς μονομάχους να θέλουν τη νίκη για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους. Πάμε να δούμε τα δεδομένα στους δύο συλλόγους;

Κάνουμε αρχή από τους γηπεδούχους. Στην ομάδα των Πολεμιδιών λένε πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από την αντίδραση των δικών τους ποδοσφαιριστών. Δηλαδή, το πόσο καλοί και προσεκτικοί θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο. Και στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν έχασαν γιατί σε σημαντικές φάσεις δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Ο Ερμής προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, έχει καλή ψυχολογία, οπότε καλούνται στην ομάδα της Λεμεσού να μπουν αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό.

Ο Λιάσος Λουκά έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα γινόταν την ομάδα του, με τον Ταραλίδη και τον Αντάμοβιτς έχουν σημαίνοντες ρόλους στη μεσαία γραμμή. Ο Όρντος παρουσιάστηκε ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια, όμως αγωνιζόμενος στην επίθεση θα χρειαστεί βοήθειες από τους μέσους και τους ακραίους, για να μπορέσει να γίνει «βάρος»  για τους αμυντικούς του Ερμή.

Στην ομάδα της Αραδίππου θέλουν, από την άλλη, να πανηγυρίσουν την τέταρτη σερί νίκη. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και άπαντες στην ομάδα αισιοδοξούν ότι θα μπορέσει ο Ερμής να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες με στόχο να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίργκι που είναι τραυματίας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει τον Στυλιανού κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Χριστόφ, αριστερά ο Ντε Βρίισε και κεντρικοί αμυντικοί οι Μπενγκά και Αντωνίου.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μαϊσουράντζε, Μπάουμαν και λίγο πιο μπροστά τους ο φορμαρισμένος Μαρτίνιουκ. Στο ένα «φτερό» της επίθεσης θα είναι ο Ίμπσον και στο άλλο τη θέση διεκδικούν οι Ντε Αραούζο και Γιαγκουδάκης. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να κινείται ένας εκ των Φερνάντες, Ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ