aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜαρτίδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Μαρτίδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Νικόλας Μαρτίδης είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και όπως δηλώνει στο  «Goal», η προσοχή εστιάζεται στο μοντάρισμα του συνόλου που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Από προχθές συμμετέχει και ο Γουαλίνζιο, ο οποίος θα καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ αύριο αναμένεται και ο σέντερ φορ με τον οποίο θα ολοκληρωθεί το ρόστερ. Το θετικό είναι ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη», αναφέρει ο νεαρός προπονητής της ΑΕΖ.

Μεθαύριο θα ξεκαθαρίσει και το πρόγραμμα με τα επόμενα φιλικά, με την ΑΕΖ να αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή, ενώ πιθανό το Σάββατο ή την Κυριακή να αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ