aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Χ»άρισαν γκολ και θέαμα!

«Χ»άρισαν γκολ και θέαμα!

Σ’ ένα από τα χορταστικότερα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν, ΑΕΖ και Οθέλλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν εκ των δύο ψεσινών μονομάχων στο «Αμμόχωστος». Νεύρα, γκολ (συν αυτογκόλ), κάρτες και ανατροπές συνέθεσαν την εικόνα του πιο αλλοπρόσαλλου αγώνα της σεζόν.
Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ (Ντούρις 21΄), αντέδρασαν και έφεραν τα κάτω-πάνω πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (Αντωνίου 35’, Γιάνσεν 39΄αυτ.).

Στο 55ο λεπτό, πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Κάστρο, ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ, αφού στη φάση που προηγήθηκε στην περιοχή τους, η μπάλα είχε χτυπήσει στο χέρι του Χατζηβασίλη. Μετά από υπόδειξη του VAR, o Χατζηγεωργίου πήγε σε onfield review, είδε παράβαση και ο Ντούρις έφερε το ματς στα ίσα (60΄), κάτι που ανέβασε τους παίκτες του Σακκά και πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Σανγκαρέ (70΄). Στους 15 βαθμούς Οθέλλος και ΑΕΖ, με την ομάδα της Αθηαίνου να υπερτερεί στην ισοβαθμία και να ανεβαίνει στη 11η θέση. Στη 12η πέρασε η ΑΕΖ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ