aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑΕΖ: Με τον Πάντσεονστην τελική ευθεία

ΑΕΖ: Με τον Πάντσεονστην τελική ευθεία

Τη μάχη για παραμονή στην Κατηγορία, η ΑΕΖ θα τη συνεχίσει με τον Τζέισον Πάντσεον στον πάγκο της. Οι πράσινοι του Ζακακίου, θα εισέλθουν στην τελική ευθεία της σεζόν με τον Άγγλο προπονητή, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες.

Ο Πάντσεον, που βρέθηκε προχθές στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησε τον αγώνα της νέας του ομάδας απέναντι στον Οθέλλο (3-3), έπιασε ήδη δουλειά, σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν αγωνιστικά την ομάδα και κυρίως βαθμολογικά.

«H ΑΕΖ Ζακακίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 37χρονο Άγγλο προπονητή Τζέισον Πάντσεον. Καλωσορίζουμε τον Πάντσεον στην οικογένεια της ΑΕΖ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας» ήταν η χθεσινή ενημέρωση από το Σωματείο.

Η ομάδα του Ζακακίου έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια, όμως οι ιθύνοντες και όχι μόνο, παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. H AEZ έχει τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και θα ψάξει νίκες για να αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονής στην Κατηγορία. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, την Πέμπτη στο «Αμμόχωστος» ως τυπικά φιλοξενούμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ