aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - ΠΑΕΕΚ: Αλληλοεξουδετερώθηκαν…

ΑΕΛ – ΠΑΕΕΚ: Αλληλοεξουδετερώθηκαν…

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΑΕΛ και ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο μένοντας στο 0-0. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους μονομάχους να δείχνουν φανερά επηρεασμένοι από τις πολλές απουσίες. Για την ομάδα της ΠΑΕΕΚ, ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι κακός, ωστόσο με βάση τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, θα μπορούσε να «έκλεβε» το τρίποντο. Βλέπετε, αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο για μία περίπου ώρα (αποβολή Αντωνίου).

Το πάθος κυριάρχησε και στις δύο πλευρές. Η δύναμη υπερίσχυσε της τεχνικής και του καθαρού μυαλού κι αυτό ήταν ό,τι χειρότερο για το θέαμα. Τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις σε συνδυασμό με τα μαρκαρίσματα, «χαλούσαν» κάθε ρυθμό που πήγαινε να αναπτυχθεί κι έτσι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να επιβάλει τα «θέλω» της.

Η ΑΕΛ, μόνο στο τελευταίο 30λεπτο κατάφερε να είναι δημιουργική. Έφτιαξε την πρώτη καλή φάση στο 59΄(ολιγωρία Τόρες) και στη συνέχεια είχε άλλες δύο καλές στιγμές (Τσέποβιτς 61΄, 83΄). Κέρδισε μόλις ένα κόρνερ, κάτι που προφανώς δεικνύει αρκετά, όπως και το γεγονός πως για 58 λεπτά δεν είχε καταγράψει τελική. «Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έκαναν συγκινητική προσπάθεια. Κάποιοι είναι πολύ κουρασμένοι», σχολίασε ο Παντελίδης.

Στη φάση της απευθείας κόκκινης, ο Αντωνίου είχε ανακόψει τον Ενόχ που έβγαινε μόνος. Ο διαιτητής Χατζηβασιλείου αρχικά έδωσε κίτρινη, ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR, άλλαξε την απόφασή του. Η ΑΕΛ παρέμεινε στην 8η θέση με 25 βαθμούς και η ΠΑΕΕΚ στην 11η με 15 βαθμούς, ωστόσο έχει αγώνα λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ