aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤον προσέγγισε ξανά, τώρα αναθερμάνθηκε πάλι!

Τον προσέγγισε ξανά, τώρα αναθερμάνθηκε πάλι!

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μετεγγραφικός πυρετός επικρατεί στην ΑΕΛ τα τελευταία 24ώρα, αφού τα ονόματα που βλέπουν το φως το δημοσιότητας διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στο στόχαστρο της λεμεσιανής ομάδας βρίσκεται ο Κάρλος Γκράγκα ή αλλιώς Κάι, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Είναι 28 χρόνων (5/1/1988), είναι διεθνής με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου και αγωνίζεται στη Ρουμανία με τη φανέλα της Ουνιβερσατέα Κραϊόβα.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και καιρό στο… ραντάρ του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος τον προσέγγισε ξανά πριν από ένα με ενάμιση μήνα.

Τότε, όμως, υπήρχε μεγάλη οικονομική διαφορά και η περίπτωση του μπήκε στο συρτάρι. Πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία ο Κάι αναμένεται να μείνει ελεύθερος για να ψάξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ έχει αναθερμανθεί και από τη στιγμή που ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκεται στη Ρουμανία δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και να αποτελέσει καλοκαιρινό απόκτημα για τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ