aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤής ψήνει το ψάρι στα χείλη ο Λαφράνς για ανανέωση συμβολαίου

Τής ψήνει το ψάρι στα χείλη ο Λαφράνς για ανανέωση συμβολαίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα θέμα που μένει ανοικτό και κρατάει σε αγωνία τους φίλους της ΑΕΛ έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Κέβιν Λαφράνς. Ο σύλλογος της Λεμεσού θέλει να κρατήσει τον διεθνή από την Αϊτή και για τα επόμενα χρόνια, αλλά εκείνος δεν αποδέχεται τη νέα πρόταση που του έχει γίνει. 

Ο ποδοσφαιριστής ήθελε από πέρσι να αποχωρήσει, όμως πείστηκε και τήρησε το συμβόλαιό του. Είναι από τους πιο συνεπείς στην ομάδα, όμως, παρά το υψηλό νέο συμβόλαιο που του έχει προταθεί, δεν έχει απαντήσει θετικά, δίχως να έχει διευκρινίσει αν έχει δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα με καλύτερους όρους ή αν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Στα 29 του ο Λαφράνς έχει ακόμη πολλά να δώσει, όμως αν δεν απαντήσει σύντομα στην πρόταση της ΑΕΛ, θα εκληφθεί ως απόφαση αποχώρησής του από τους γαλαζοκίτρινους με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: «Κατέθεσε πρόταση στον Σκόντρα η ΑΕΛ» (λεπτομέρειες για το ποσό)

Στο θέμα των μετεγγραφών, η ΑΕΛ είναι κοντά στον Τουράμ, αλλά αναζητεί επίσης κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό. Μπορεί όμως οι κινήσεις να φτάσουν και τις τέσσερις. Για να έρθουν όμως νέοι, θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι από το υφιστάμενο ρόστερ. Θα διαγραφεί ο Τόρες, πιθανό και ο Ράσο, ενώ θα αποχωρήσουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές για να αδειάσουν θέσεις στον κατάλογο Α και να εγγραφούν αντί αυτών οι νεοαποκτηθέντες.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λεμεσού έπιασε δουλειά από προχθές για το παιχνίδι με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αρκετό χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα της Λεμεσού και να αποφασίσει πώς θα την παρατάξει απέναντι στη φορμαρισμένη αντίπαλό της. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αντιδράσουν μετά το 0-3 από την Ανόρθωση και να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να μη χάσουν επαφή με την κορυφή, μα και για να μη χάσουν το βαθμολογικό προβάδισμα σε σχέση με τις ομάδες που διεκδικούν θέση στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ