aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤα 1.7 εκατομμύρια ευρώ και οι εναπομείνασες «πινελιές»

Τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ και οι εναπομείνασες «πινελιές»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι θέσεις που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ, είναι συγκεκριμένες. Ένας τερματοφύλακας, ένας στόπερ, ένας επιτελικός μέσος, ένας αριστερός χαφ και ένας επιθετικός. Πέντε δηλαδή στο σύνολο και το ρόστερ θεωρείται κλειστό.

Ο Χριστοδούλου «κυνηγά» τις καλύτερες περιπτώσεις για την ομάδα του, με ένα μικρό σχετικά προϋπολογισμό που φέτος δεν θα ξεπερνά τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Για την οικονομική στενότητα και ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια για μεγάλες «υπερβάσεις» ήταν από την αρχή ενήμερος ο προπονητής.

Σε πολλούς θα φανεί μικρό μπάτζετ, όμως τα ποσά δεν είχαν ποτέ μεγάλη σημασία για την ΑΕΛ. Πιο πολύ θα παίξει ρόλο η σωστή διαχείριση του προπονητή και το καλό και μαχητικό πνεύμα που θα επιβληθεί στην ομάδα. Αν η ομάδα μπει στο νέο πρωτάθλημα με ενθουσιασμό, όλα είναι πιθανά.

O Χριστοδούλου αναλαμβάνει ένα δύσκολο ρόλο, αλλά ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του και να παίρνει αυτά που θέλει από αυτούς μέσα στο γήπεδο. Έχει τον τρόπο και το αγωνιστικό πλάνο να επιβάλει την φιλοσοφία του. Το έκανε στην πρώτη του παρουσία στη ΑΕΛ, το απέδειξε και στο διάστημα της θητείας του στην Εθνική Κύπρου. Το σίγουρο είναι πως ο στόχος του είναι να παρουσιάσει μια ομάδα που θα παλεύει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Και εδώ μεγάλο ρόλο θα έχει και η παρουσία του κόσμου. Οι οπαδοί της ΑΕΛ αναμένεται πως θα είναι αρωγοί και με την παρουσία τους θα προσπαθήσουν να σπρώξουν τους νέους ποδοσφαιριστές στις επιτυχίες που όλοι στην ομάδα αναζητούν την τελευταία 4ετία αλλά για διάφορους λόγους δεν ήλθαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ