aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣυλλυπητήρια για Ντικουμάνα

Συλλυπητήρια για Ντικουμάνα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν διάφορα οργανωμένα σύνολα, με αφορμή τον απροσδόκητο χαμό του Χαμάντ Ντικουμάνα. Τόσο οι διοικήσεις των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε, όσο και ο ΠΑΣΠ, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Διαβάστε επίσης: Σοκαρισμένοι με τον αιφνίδιο θάνατο του Ντικουμάνα

Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον απροσδόκητο χαμό του Χαμάντ Ντικουμάνα, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα κατά το παρελθόν και στην ομάδα μας. Η σκέψη μας βρίσκεται με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή».

ΠΑΣΠ: «Ο ΠΑΣΠ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χαμάντ Ντικουμάνα».

Oμόνοια: «Έφυγε χθες ξαφνικά απ’ την ζωή, σε ηλικία 38 ετών, ο Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο αμυντικός από τη Ρουάντα αγωνίστηκε στην Ομόνοια την περίοδο 2008-09. Καλό ταξίδι Χαμάντ. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. RIP».

ΑΕΛ: «Χωρίς προειδοποίηση, σε ηλικία 39 ετών έφυγε χθες από την ζωή ο πρώην ποδοσφαιριστής μας, Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο αμυντικός από την Ρουάντα αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από πέντε χρόνια στο νησί μας. Αιωνία του η μνήμη. -3-».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάμαντ Ντικουμάνα. Ο Χάμαντ αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας και τίμησε με την παρουσία του την ερυθρόλευκη φανέλα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ