aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Διοργανώνει Fan Day την Κυριακή

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Διοργανώνει Fan Day την Κυριακή

Οι φίλοι της ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία μεθαύριο (στις 16:00 στο «Νίκος Σολομωνίδης») να συνομιλήσουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές στο Fan Day που διοργανώνεται από τους οργανωμένους οπαδούς για ενίσχυση της ακαδημίας καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας αλλά και του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει διαγωνισμό graffiti στους τοίχους του κλειστού σταδίου και γίνεται στα πλαίσιο των διαδικασιών αναβάθμισης και βελτίωσης της εικόνας του γηπέδου.

«Θα υπάρχουν δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της ΑΕΛ (κατασκευή πανό, stencils, face painting, φουσκωτά), μουσική, φαγητό και ποτό. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για οπαδικά tattoo, ενώ το παρών τους στην εκδήλωση θα δώσουν ποδοσφαιριστές και αθλητές από όλα τα τμήματα της ΑΕΛ. Κι επειδή ΑΕΛ σημαίνει και προσφορά στην κοινωνία, θα υπάρχει και περίπτερο του ΠΑΣΥΚΑΦ, στο οποίο θα γίνεται συλλογή ρουχισμού αλλά και ενημέρωση σχετικά με τη δράση του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ