aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτολίδι που θα πρέπει όλοι να το σεβαστούν

Στολίδι που θα πρέπει όλοι να το σεβαστούν

Πράγματι, βλέποντας τουλάχιστον από φωτογραφίες και βίντεο το νέο γήπεδο τής Λεμεσού τώρα που ολοκληρώθηκε, είναι επιβλητικό, κάτι που έλειπε σίγουρα από μια μεγάλη πόλη όπως η Λεμεσός με τρεις ομάδες.

Ένα μεγαλεπήβολο έργο, πολλών εκατομμυρίων, που θα πρέπει να τύχει και του ανάλογου σεβασμού απ’ όσους θα το επισκέπτονται. Πολύ σωστά λέχθηκε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον πρόεδρο του ΚΟΑ ότι, θα πρέπει «όλοι να σεβαστούν αυτό το στολίδι, να το προσέχουν σαν τα μάτια τους». Άργησε, αλλά η Λεμεσός έχει πλέον ένα δικό της ποδοσφαιρικό γήπεδο, τέτοιο που θα το χαίρονται οι οπαδοί των τριών ομάδων, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη.

Ένα γήπεδο που πέρασε και περνά μέσα από συμπληγάδες. Το σημαντικό για την ώρα είναι ότι υλοποιήθηκε και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για τους ποδοσφαιρόφιλους. Όσο για τη δήλωση του προέδρου της ΑΕΛ στο πλαίσιο των εγκαινίων, «ήρθαμε στο νέο μας σπίτι στο οποίο θα φιλοξενηθούμε, δεν είναι δικό μας», είναι κάτι που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μεταξύ συλλόγων και Κράτους. Άλλωστε δεν μπορεί να λειτουργήσει και μόνιμο θέμα συζήτησης να είναι σε ποιον ανήκει το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ