aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Σπόντα» του Ε. Χριστοφή για τους Κύπριους με τα «παχουλά» συμβόλαια

«Σπόντα» του Ε. Χριστοφή για τους Κύπριους με τα «παχουλά» συμβόλαια

Ο Ευαγόρας Χριστοφή, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία της Ομόνοιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου. Ο παλαίμαχος άσος όταν κλήθηκε να σχολιάσει στους 18 τίτλους (5 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, 7 ασπίδες) που κατέκτησε με το «τριφύλλι» και τις 463 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, έριξε το «καρφί» για τους παίκτες με τα «παχουλά» συμβόλαια, κάνοντας και ξεχωριστή αναφορά στους Κύπριους που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης:

«Βλέπω παίκτες που απλώς βρίσκονται στην 18άδα και να παίζουν περιστασιακά με αυτά τα συμβόλαια. Τελειώνουν την καριέρα τους και μπορεί να μη θυμούνται να πήραν ένα πρωτάθλημα ή κύπελλο και στον λογαριασμό τους να έχουν εκατομμύρια. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι, κάποιοι έχουν συνεισφορά δεν πρέπει να τους αδικούμε. Λυπούμε που το λέω όμως υπάρχουν και κάποιοι Κύπριοι, που βρίσκονται μόνιμα στον πάγκο, ανανεώνουν το συμβόλαιο γιατί οι ομάδες πρέπει να έχουν γηγενείς παίκτες, κάνουν επιτυχίες οι ομάδες και μέσα σε αυτές τις επιτυχίες είναι και αυτοί και όταν τελειώσει η καριέρα τους μπορεί να μην τους θυμάται κανένας. Προτιμούν να πληρώνονται και να μην παίζουν. Τα συμβόλαια είναι συμβόλαια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ