aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠ. Αβραάμ: «Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

Π. Αβραάμ: «Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

Χαρούμενοι για το τέταρτο διαδιοχικό τρίποντο, μετά τη νίκη επί του Ακρίτα, στην ΑΕΛ, με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, όμως, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM να κρατάει χαμηλά την μπάλα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο δρόμος είναι μακρύσε, δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα».

Όσα δήλωσε ο Πλουτής Αβραάμ:

Για τη νίκη με τον Ακρίτα: «Νιώθουμε πολύ καλά που η ομάδα βρίσκεται στις πιο ψηλές θέσεις μετά το κακό ξεκίνημα. Έχουμε κάνει συνεχόμενες επιτυχίες και μπήκαμε ξανά σε τροχιά στόχων. Καταφέραμε να περάσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Ακρίτα. Πετύχαμε τρία γκολ. Νομίζω μόνο η Πάφος και ο Άρης κέρδισαν αυτή την ομάδα με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά. Πήρα το τρίποντο και συνεχίζουμε. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε να χαθούν. Έχουμε ακόμη να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να είμαστε κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Έρχονται παιχνίδια ντέρμπι με ομάδες που έχουν πιο ψηλούς στόχους από εμάς. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις δυνατότητες μας».

Για τον Μακρή: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ανδρέα. Να του ευχηθούμε και δημόσια για την βάπτιση του γιου του. Δουλεύει σκληρά καθημερινά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όσοι δουλεύουν σκληρά και είναι προσηλωμένοι ανταμείβονται».

Για τον κόσμο: «Νιώθαμε ότι παίζαμε στη Λεμεσό. Ήταν σχεδόν 2000 φίλοι της ομάδας. Στήριξαν την προσπάθεια και σε αυτό το παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα ήταν δίπλα στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τώρα. Ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Το χαμένο έδαφος υπάρχει ακόμη μπροστά μας. Περιμένουμε πολύ περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι δεν έχουν βγάλει ακόμη τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Εκτός λόγω τραυματισμού ήταν μόνο ο Κάσα. Θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Πάφο. Δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής που να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και έμεινε εκτός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ