aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ… νέος Άλεξ ντα Σίλβα μαγείρεψε τη μετεγγραφή του Καρώ: «Η πρώτη μου»

Ο… νέος Άλεξ ντα Σίλβα μαγείρεψε τη μετεγγραφή του Καρώ: «Η πρώτη μου»

Η μετεγγραφή του Ανδρέα Καρώ στη Λάτσιο αποτελεί τη σημαντικότερη είδηση της σημερινής ημέρας στο αθλητικό ρεπορτάζ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στη Ρώμη και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λάτσιο, η οποία θα τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο στην Σαλερνιτάνα.

Εκπρόσωπο του Καρώ είναι οι Νικόλας Θωμά και Γιώργος Τόφας, όμως το… χεράκι του στη μετεγγραφή του Κύπριου στόπερ έβαλε ο νεοεισελθών στον χώρο των ατζέντηδων, Άλεξ ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ και έπιασε δουλειά ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Από τις ακαδημίες ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, στη Λάτσιο με €160.000 στον Απόλλωνα

Τις συστάσεις για την μετεγγραφή του Καρώ στη Λάτσιο τις έκανε ο Άλεξ ντα Σίλβα και το δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η πρώτη μου. Ευχαριστώ τον Απόλλωνα, τον Ζούλιο Τουράν (ατζέντης που δουλεύει για το ίδιο γραφείο με τον Ντα Σίλβα), τον Νικόλα Θωμά και τον Γιώργο Τόφα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άλεξ ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ