aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Μιντίκκης… φέρνει Χάρη Κυριάκου

Ο Μιντίκκης… φέρνει Χάρη Κυριάκου

Μετά την εξέλιξη με τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη, που θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, η Δόξα θα καλύψει το κενό του με τον Χάρη Κυριάκου.

Ο διεθνής μπακ, που έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, παραμένει χωρίς ομάδα. Έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Εθνικού Άσσιας, ψάχνοντας νέα ποδοσφαιρική στέγη. Τελικά, αυτή θα τη βρει στη Δόξα.

Το φλερτ Δόξας και Χάρη Κυριάκου σας το αποκαλύψαμε από τις 14 Αυγούστου. Ο 31χρονος δεξιός μπακ, αγωνίστηκε ξανά στην προσφυγική ομάδα, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11, ως δανεικός από την Ομόνοια.

Εντός της ημέρας, το πολύ μέχρι αύριο, αναμένεται να ολοκληρωθεί η ένταξη του Κυριάκου στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας. Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Άσσιας, λογικά είναι σε καλή κατάσταση, ενώ μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος ενδέχεται να είναι σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει θέση στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ