aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: «Παίζει» απόκτηση του Χάρη Κυριάκου

Δόξα: «Παίζει» απόκτηση του Χάρη Κυριάκου

Παρόλο που έχει λεχθεί επισήμως ότι το ρόστερ της Δόξας έχει συμπληρωθεί, ενδέχεται να υλοποιήσει άλλη μία μετεγγραφή. Πληροφορίες μας φέρουν την ομάδα της Κατωκοπιάς να προτίθεται να εντάξει στο ρόστερ της τον Χάρη Κυριάκου. Ο έμπειρος μπακ, που αποχώρησε από την ΑΕΛ, παραμένει χωρίς ομάδα, προπονείται με τον Εθνικό Άσσιας και «παίζει» έντονα το σενάριο να φορέσει τα πράσινα της Δόξας. Αγωνίστηκε ξανά στην προσφυγική ομάδα, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11, ως δανεικός από την Ομόνοια.

Εξάλλου, η Δόξα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου (15/3/2002) αμυντικού Γιώργου Βασιλείου. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. «Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον Ακρίτα Χλώρακας. Είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 30», ενημέρωσε το σωματείο της Κατωκοπιάς.

Η Δόξα δίνει σήμερα το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι. Θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό στο Δασάκι (19:00), με τον Σακκά να εξαγάγει εκ νέου συμπεράσματα, μια βδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ