aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ 35άρης που έχει πολλά ακόμα να δώσει!

Ο 35άρης που έχει πολλά ακόμα να δώσει!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η απόκτηση του Άλεξ ντα Σίλβα αναμφίβολα αποτελεί σπουδαία επιτυχία για την ΑΕΛ. Παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος βαδίζει πλέον προς τα 35, η ποιότητα του είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσα μπορεί να προσφέρει στους κίτρινους της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Μένει Λεμεσό, αλλάξε φανέλα ο Ντα Σίλβα

Οι ηγετικές του ικανότητες, σε συνδυασμό με την ποιότητα, τις πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα ομάδα που κτίζει ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει «όπλο» από τα Σκόπια!

Ο Βραζιλιανός μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία ωστόσο ξέρει να καλύπτει τις αδυναμίες που έχει πλέον με την σωστή διαχείριση των αντοχών του εντός αγωνιστικού χώρου και αυτό θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην πορεία που θα έχει στην ΑΕΛ. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, τα στημένα του είναι «φαρμάκι» για οποιοδήποτε αντίπαλο  και είναι γι’ αυτό που ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ ήθελε διακαώς τον Άλεξ Ντα Σίλβα να ντυθεί στα κίτρινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ