aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝτάφερφελντ: «Ήξερα την ΑΕΛ μόνο από το όνομα, είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου»

Ντάφερφελντ: «Ήξερα την ΑΕΛ μόνο από το όνομα, είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου»

Μόνο από το… όνομα γνώριζε την ΑΕΛ, όπως εξομολογήθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Τιν Ντάφερφελντ σε ιστοσελίδας της χώρας του. Όπως ανέφερε όμως, έψαξε στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες, και ανακάλυψε ότι οι οπαδοί στην Κύπρου είναι… τρελοί.

Τόνισε ότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο, και ένα βήμα μπροστά, ενώ όπως είπε η μετεγγραφή αυτή είναι ότι καλύτερο για την καριέρα του.

Όσα δήλωσε ο Τιν Ντάφερφελντ:

Για την πρόκληση με την ΑΕΛ: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, ένα βήμα μπροστά. Θα παίξω στην Ευρώπη και το Κόνφερενς, θα παίξω στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας. Αυτή η μετεγγραφή είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου. Μπορώ να κάνω τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση μου».

Για την Αϊντχόβεν: «Πέρασα 3.5 χρόνια στην ομάδα νέων της Αϊντχόβεν. Είναι αρκετό, δεν πρέπει να παίζεις περισσότερο με τους νέους. Η Αϊντχόβεν μου είπε πως δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες να παίξω στην πρώτη ομάδα, αν και φυσικά είναι το δεύτερο μου σπίτι. Είχα σπουδαίες σεζόν εκεί όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη συμφωνία με την ΑΕΛ: «Ίσως κάποτε να συναντηθούμε ξανά με την Αϊντχόβεν. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η ΑΕΛ μίλησε με τον μάνατζερ μου πριν δύο βδομάδες, αν και θα μπορούσα να μείνω και στην Ολλανδία, αφού υπήρχε ενδιαφέρον από την πρώτη κατηγορία. Επίσης υπήρχε ενδιαφέρον από το Βέλγιο και την Ιταλία».

Τι ξέρει για την ΑΕΛ και την Κύπρο: «Ήξερα την ΑΕΛ μόνο από το όνομα για να είμαι ειλικρινής. Μόλις η ομάδα μου κτύπησε την πόρτα αμέσως έψαξα στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες. Ξέρω ήδη πως στην Κύπρο είναι… τρελοί για το ποδόσφαιρο. Έχουν πολύ φανατικούς οπαδούς, είδα βίντεο. Είναι επίσης όμορφη χώρα με ωραίο καιρό. Θα είναι μια περιπέτεια για μένα».

Για την οικογένειά του: «Η σύντροφός μου και ο γιος μου θα μείνουν στο Αϊντχόβεν προς το παρόν. Ο μικρός είναι τεσσάρων μηνών και δεν έχει διαβατήριο. Θα μπορούν να με βλέπουν μέσω livestream. Δεν φοβάμαι πως θα χαθώ. Εξαρτάται από εμένα να αναδείξω τον εαυτό μου. Έτσι θα μείνω στο επίκεντρο των ομάδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ