aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Λύνονται οι… κάβοι για να σαλπάρει με το ΑΕΛοκάραβο»

«Λύνονται οι… κάβοι για να σαλπάρει με το ΑΕΛοκάραβο»

Η διοίκηση της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής της αναφέρεται στην έναρξη των προπονήσεων αύριο Δευτέρα και καλεί όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, ειδικά με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Η αυριανή πρώτη προπόνηση των γαλαζοκίτρινων, θα είναι και ανοικτή για τον κόσμο.

«Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού μαζεύει τις δυνάμεις της, συσπειρώνεται στον μέγιστο βαθμό και λύνει τους… κάβους για να σαλπάρει με το ΑΕΛοκάραβο της για το φετινό μεγάλο ταξίδι! Άντε να λύσουμε (όπως θα μας τραγουδήσουν στις 30 Ιουλίου Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης στην πόλη μας) και στο γήπεδο λοιπόν με δύναμη και πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος!

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΑΕΛ δίνουν καθημερινό “τιτάνιο” αγώνα για να προσπεράσουν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται, αλλά πλέον η μπάλα περνά σιγά σιγά στα χέρια του προπονητή μας Πάμπου Χριστοδούλου ο οποίος με αμέτρητες ώρες δουλειάς χτίζει ένα ρόστερ που θα μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Τέλος ο μεγάλος λαός της ΑΕΛ! Αυτός είναι που πρέπει να στείλει το μήνυμα της αντεπίθεσης με όποιον τρόπο μπορεί. Η Διοίκηση με συντονισμένες και μελετημένες ενέργειες έχει απλώσει χείρα φιλίας και έχει ήδη βάλει άπαντες στο “παιχνίδι”.

Αναμένουμε λοιπόν από τους επιφανείς φίλους της ΑΕΛ να στηρίξουν τον Σύλλογο με όποιο τρόπο τους ζητηθεί περισσότερο απ’ ότι το έχουν πράξει ποτέ στο παρελθόν, τους οργανωμένους οπαδούς μας να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στα Εισιτήρια Διαρκείας και να προστατέψουν την ομάδα από τιμωρίες, καθώς επίσης και από τον Όμιλο Παλαιμάχων και τον Σύνδεσμο Γυναικών με τα Εισιτήρια Διαρκείας!

Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά η ΑΕΛ μας διαθέτει τόσο πολύ κόσμο που δεν γίνεται να μένουμε σε νούμερο κάτω των 2.000 Εισιτηρίων Διαρκείας. Εάν το θελήσει ο μεγάλος λαός της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού το νούμερο αυτό μπορεί να ξεπεραστεί. Πρέπει να είναι στοίχημα όλων μας να ξεπεράσουμε τα 2.000 Διαρκείας. Είναι στα χέρια μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ