aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥLive Streaming: ΑΕΛ - Βολουντάρι

Live Streaming: ΑΕΛ – Βολουντάρι

Την ευκαιρία να δει άλλη μία φορά αγωνιζόμενους όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές και να αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά στο βαθμό ετοιμότητάς τους, έχει ο Ντούσαν Κέρκεζ στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βολουντάρι (19:00).

Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ, αναλόγως θα τους μοιράσει και πάλι τον χρόνο συμμετοχής, έχοντας ως στόχο να αντλήσει αποκρυσταλλωμένη εικόνα για μία σειρά ζητημάτων που έχει στο μυαλό του απέναντι σε έναν αντίπαλο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της Ρουμανίας.

Θέλει να δει στοιχεία που δουλεύει στις προπονήσεις και τα οποία καλείται το σύνολο να ενσωματώσει στο παιχνίδι όσο περνούν οι μέρες. Σταδιακά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, ο Κέρκεζ θα αρχίσει να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί στα πρώτα επίσημα ματς.

Ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βολουντάρι θα μεταδίδεται ζωντανά!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Παντελή, Τεϊσέιρα, Σωτηρίου, Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Ρέινολντς, Ζντραφσκόφσκι, Τόρες, Μάζουρεκ, Τσέποβιτς.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

https://www.dailymotion.com/video/x5szxob

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ