aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥLive: ΑΕΛ - Ολυμπιακός 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live: ΑΕΛ – Ολυμπιακός 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΛ πανηγύρισε πρώτο της τρίποντο στο στάδιο «Αλφαμέγα», επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακό και κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο της σπίτι. Παπαφώτης (28′) και Μπεραχίνο (89′) τα γκολ των γαλαζοκιτρίνων

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ, Ντζαλμά, Ζντραφκόσκι, Παπαφώτης (74′ Μεντόγεβιτς), Κασά, Μιραλάς (90’+4 Ανδρέου), Μιλιτσεάνου (86′ Μπεραχίνο), Σις (74′ Μακρής).

Ολυμπιακός (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Γκεριέ, Νάνι (86′ Σάλι), Δόσης (74′ Σλόγκαρ), Ιωάννου (46′ Χέντρικς), Λιασίδης (46′ Ψύχας), Πεχλιβάνης (66′ Ευτυχίδης), Κορομά.

Σκόρερ: Παπαφώτης 28′, Μπεραχίνο 89′ / –

Κίτρινες: Σάντος / Μουκτάρης, Ιωάννου, Δόσης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αλφαμέγα».

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος.

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

VAR: Αντωνίου Μενέλαος.

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος.

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9′ Από μια κίτρινη κάρτα σε Σάντος και Μουκτάρη, για μεταξύ τους καβγαδάκι πριν από εκτέλεση κόρνερ του Ολυμπιακού.

15′ Ο Σάντος πήρε μπάλα στην περιοχή, μετά από μακρινή πάσα του Μιραλάς, πέρασε τον Ιωάννου όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Μολ.

17′ Στο έδαφος ο Παπαφώτης, φώναξε για πέναλτι η ΑΕΛ σε διεκδίκηση με τον Έσελινγκ. Καμία παράβαση σύμφωνα με Φωτίου (διαιτητής) και Αντωνίου (VAR).

20′ Απειλεί ο Ολυμπιακός με τον Κορομά, μετά από γλίστημα του Τεϊσέιρα, έκανε το σουτ. Έβαλε την προβολή ο Μπιλοβάρ και έσωσε.

22′ Κίτρινη κάρτα στον Ιωάννου, για φάουλ στον Σάντος.

27′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ προς τον Γκεριέ, που δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ. Μάζεψε ο Μουριέλ.

28‘ ΓΚΟΛ 1-0 Ανοίγει το σκορ η ΑΕΛ με τον Παπαφώτη. Ο Κάσα με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Κύπριο χαφ, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Δεύτερο γκολ στη σεζόν για τον Παπαφώτη και πρώτο μετά από δύο μήνες. Είναι επίσης

35′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από πλεονεκτική θέση σούταρε ο Πεχλιβάνης μετά από σέντρα του Γκεριέ, ο Μπιλοβάρ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή έσωσε.

– Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45’+2 Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου και τη λανθασμένη απομάκρυνση του Σάντος, ο Έσελινγκ πήρε την κεφαλιά από τον Τεϊσέιρα, όμως «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

320878445 836721910948136 4391726057570923649 N

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

– Πολύ αργός ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος. Χωρίς καμία φάση τα πρώτα 15 λεπτά.

67′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ευτυχίδης που μόλις μπήκε στο ματς βρέθηκε απέναντι από τον Μούριελ, μετά από μακρινή μπαλιά του Μουκτάρη και λάθος του Τεϊσέιρα. Ο Βραζιλιάνος κίπερ του είπε «όχι».

71′ Κίτρινη στον Δόση, για φάουλ στον Κάσα.

77′ Νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Γκεριέ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, μετά από κάθετη πάσα του Κυριάκου.

89′ ΓΚΟΛ 2-0 Διπλασιάζει τα τέρματα της η ΑΕΛ και τελειώνει το ματς, με τον Μπεραχίνο.

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ