aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Συγχαρητήρια σε Τραμετσάνι-ΑΠΟΕΛ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά…»

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια σε Τραμετσάνι-ΑΠΟΕΛ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά…»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, αφότου ευχαρίστησε τον Πάολο Τραμετσάνι για τα πολύ καλά του λόγια, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και χαρακτήρισε καλό το παιχνίδι, παρά το ένα γκολ και τις λιγοστές ευθκαιρίες.

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο προπονητή, τον κ. Τραμετσάνι γι’ αυτό που είπε (διαβάστε εδώ). Δίνω όλο τον σεβασμό και την περηφάνια μου στους παίκτες. Παίξαμε καλά απέναντι στον ποιοτικό ΑΠΟΕΛ. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, ήταν ένα δυνατό ντέρμπι και σίγουρα το ένα γκολ θα έκρινε και το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν καλά στοιχεία οι παίκτες μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρχε τακτική κι από τις δύο ομάδες, και ήταν καλό παιχνίδι. Με λίγες ευκαιρίες αλλά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά και τους δίνω συγχαρητήρια. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά με τον τρόπο που προσέγγισαν το ματς οι παίκτες μου, είμαι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο κ. Τραμετσάνι ο οποίος έδειξε πως έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΑΠΟΕΛ από τότε που ήλθε.  Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και ευχαριστώ τον κόσμο που ήλθε και μας υποστήριξε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ