aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ μαινόμενος κατά Μοράις: «Δεν μπορεί να μου λέει...»

Κέρκεζ μαινόμενος κατά Μοράις: «Δεν μπορεί να μου λέει…»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε σε ένα περισταικό που έγινε με τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ Νούνο Μοράις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κέρκεζ έκανε την έκπληξη με Ζούνιορ!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους παίκτες μου και περήφανος. Ξέρετε όλοι τι έγινε τις τελευταίες ημέρες, εγώ είμαι εδώ θα παλεύουμε όπως είδατε. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι πιο μπροστά μου οι αντίπαλοι. Οι παίκτες μου έχουν ποιότητα, δεν τελείωσε τίποτα. Η φιλοσοφία μου δεν είναι να παίζω πίσω, σήμερα είχαμε πλάνο, ήμασταν σωστοί μπορούσαμε να βάλουμε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ», είπε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ακυρωθέν γκολ του Λαφράνς

Και συνέχισε: «Ο ΑΠΟΕΛ είχε περισσότερη ποιότητα. Θέλω να πω κάτι άλλο, είμαι δέκα χρόνια εδώ, με γνωρίζετε όλοι. Κάθε ομάδα και κάθε παίκτης έχει σεβασμό από εμένα, ήμουν αρχηγός στην ΑΕΛ αλλά αυτό που έγινε σήμερα με τον Μοράις δεν το δέχομαι, είναι αδιανόητο να μου λέει να καθίσω κάτω. Τέλος εγώ είμαι ο Ντούσαν Κέρκεζ και αυτός πρέπει να ξέρει. Δεν είναι σωστό, κανονικά δεν έπρεπε να μιλάω για τους αντίπαλους παίκτες, αλλά αυτό είναι ειδική περίπτωση. Να ξέρει ο κόσμος μας ότι θέλουμε τη βοήθεια τους. Συγχαρητήρια για τον Μπρούνο. Θέλω μόνο να του ευχηθώ καλή επιτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζούνιορ απέναντι σε αυτόν που τον «έκοψε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ