aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Δεν ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα στη Λεμεσό…»

Κέρκεζ: «Δεν ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα στη Λεμεσό…»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε με σεβασμό προς τους παίκτες του και με τα καλύτερα λόγια για τον Σωφρόνη Αυγουστή, μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα.

Ο Βοσνιο-Κύπριος κόουτς της ΑΕΛ, είπε αρχικά: «Όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι πάντα είναι καλό, ειδικά απέναντι στον Απόλλωνα που είναι πολύ δυνατός. Ήταν ισότιμο στο πρώτο μέρος με πολύ καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Το πρόβλημα για μας ήταν οι αναγκαστικές αλλαγές των δύο επιθετικών μας και το πώς θα παίζαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα 20 λεπτά στην επανάληψη ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε γιατί είχε τον έλεγχο ο Απόλλωνας και αυτό που τους είπα στο ημίχρονο είναι ότι πρέπει με την παραμικρή ευκαιρία να σκοράρουμε γιατί οι διαφορές ήταν πολύ μικρές.

Και συνέχισε: «Οι παίκτες έχουν τον μεγάλο σεβασμό μου οι παίκτες και αυτοί ξέρουν τον λόγο όπως και εγώ. Θα μας δώσει πολύ καλή ψυχολογία η νίκη, είναι πολύ σημαντική. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν θα ήταν ντέρμπι χωρίς τον Σωφρόνη και είμαι χαρούμενος που είναι πίσω στους πάγκους. Καταλαβαίνω πως νιώθει γιατί το ίδιο ένιωσα και εγώ κάποιες φορές και εύχομαι να παραμείνει δυνατός και να του ευχηθώ καλή επιτυχία».

Καταλήγοντας, είπε σχετικά με τον κόσμο: «Είναι κρίμα με τόσο λίγο κόσμο. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα στη Λεμεσό, αλλά σε άλλες πόλεις ο κόσμος είναι αυξημένος. Νιώσαμε όμως παλμό και ευχαριστώ τον κόσμο μας και τον ευχαριστώ. Πρέπει να ξεκουραστούμε διότι έχουμε πολύ δύσκολο ματς με την Πάφο. Όπως είπε και ο Σωφρόνης είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Με 1-2 νίκες είσαι κοντά στο πρωτάθλημα και με 1-2 ήττες κινδυνεύεις».

«Φυσικά δεν είναι εύκολο να χάνεις αρκετούς βαθμούς και για το σύλλογο και για μένα, αλλά το έχω πει ότι με τον Σωφρόνη ο Απόλλωνας είναι πολύ δυνατός και σε τέτοια ματς, μπορεί μέσα σε μία στιγμή να κερδίσεις, μπορεί και να χάσεις», απάντησε μετά από ερώτηση συναδέλφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ