aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚατέθεσε εκ νέου διαπιστευτήρια

Κατέθεσε εκ νέου διαπιστευτήρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η ΑΕΛ…», δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο Πάμπος Χριστοδούλου και φυσικά όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα θα πρέπει να συμφωνούν με την τοποθέτηση του Κύπριου τεχνικού. Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα, που έβαλε τη σφραγίδα της και μάλλον άφησε δύο βαθμούς στη Λάρνακα, παρά κέρδισε ένα.

Ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και ατύχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουέλινγκτον στο 14’ και απέκρουσε ο Κόπριβετς. Αν η ΑΕΛ έπαιρνε κεφάλι στο σκορ, ίσως να εξελίσσονταν διαφορετικά τα πράγματα. Όμως ο Βραζιλιάνος, δεν σκόραρε ούτε από τα έντεκα βήματα και η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί και να πάρει την τύχη στα χέρια της.

Είναι πολύ σημαντικό, πως με εξαίρεση μια, δυο φάσεις στα τελευταία λεπτά, ο Ρόμο ήταν σχεδόν θεατής. Δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει κάποια επέμβαση. Αυτό δείχνει, πως η ΑΕΛ είχε σωστή τακτική στον μεσοαμυντικό χώρο, έβγαινε ωραία μπροστά, εκεί όμως της έλειπε ο εκτελεστής.

Βέβαια, η ατυχία της δεν ήταν μόνο στο πέναλτι, καθώς οι επιθετικοί της γενικά παρουσίασαν μια επιπολαιότητα στην τελική τους προσπάθεια και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος, που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το παιχνίδι όμως τέλειωσε και στην ΑΕΛ δεν μένουν εκεί. Πως έχει ένα πρόβλημα στην επίθεση, είναι γεγονός πως το έχει η ΑΕΛ και το γνωρίζει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Πέναλτι μπορούν να χαθούν από πολλούς ποδοσφαιριστές. Σημασία έχει πως, αν βελτιωθούν και επιθετικά οι γαλαζοκίτρινοι, θα είναι στο σωστό δρόμο και με αξιώσεις για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αυτό που κάνει αίσθηση και διαπιστώνεται διά γυμνού οφθαλμού, είναι πως αυτή την ομάδα, όπως την έχει χτίσει ο Κύπριος τεχνικός για να την κερδίσεις πρέπει να «ματώσεις». Και η ΑΕΛ δείχνει να έχει αρκετά καλό υλικό το οποίο αναμένεται πως θα αυξηθεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σε έξι αγωνιστικές δεν έχει ηττηθεί, έχει μαζέψει 14 βαθμούς και βρίσκεται στα ψηλά. Δεν χωρεί αμφιβολία πως αν συνεχίσει έτσι, όλα θα συνηγορούν σε μια πολύ καλή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ