aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΙβάν Κάρλος για ΑΕΛ και Μπελαμεϊρί για Νέα Σαλαμίνα - USM Alger

Ιβάν Κάρλος για ΑΕΛ και Μπελαμεϊρί για Νέα Σαλαμίνα – USM Alger

Τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα αναζητά ήδη ο Ιβάν Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Αλκής, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Αθάνατη» που θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΛ, κάτι φυσικά που δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως και διαψεύδεται από την πλευρά των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού. Οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν μετά τον τελικό του κυπέλλου.

Απ’ εκεί και πέρα, εξελίξει φαίνεται πως προκύπτουν και με την περίπτωση του Ελ Χαντί Μπελαμεϊρί. Ο Γαλλο-αλγερινός μέσος επίσης θα αποχωρήσει από την Αλκή και πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νέας Σαλαμίνας, καθώς αρέσει στον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Ωστόσο, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον 28χρονο άσο, ο οποίος βρίσκεται στα υπόψη και της αλγερινής USM Alger, η οποία ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν και τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ